Nives Špehar

Rada berem knjige, ki mi dajo več kot zgodbo in pogosto si fotkam kakšen odlomek, ki se me posebej dotakne. Žal se ne spomnim več iz katere je ta, ki ga objavljam, je pa več kot primeren za obdobje, v katerem se trenutno nahajamo.

Kljub temu, da je tudi moj posel obstal, mi vsak dan zmanjka časa, da bi naredila vse, kar sem si zadala. Pogosto se šele ob štirih ali petih lotim kuhanja, toliko dela sem si našla. Nekaj so ga prinesli webinarji, za katere vsakokorat pripravim prezentacijo in povzetek, ki ga pošljem udeleženkam, lotila sem se snemanja video nasvetov, učim se njihove montaže v programu Final Cut Pro, postavljam spletno stran za akademijo London Lash Slovenija… pa verjemi, da seznama še ni konec.

Tudi mene je prvi teden karantene “položil”… tako zelo, da sem zares obležala z vrtoglavico. Potem pa sem se s pomočjo informacij pomirila. Dogajanje vidiš lahko tudi svetlo, če situacijo pogledaš še kako drugače in če svoj fokus usmeriš v bolj produktivno razmišljanje. To ni pozitivizem, to je OPTIMIZEM. Iz te situacije se bomo enkrat rešili, do takrat pa imaš ves čas tega sveta, da se pripraviš na to, kako boš takrat začela znova.

To je tema, o katerim bomo razmišljali na prihodnjem webinarju , ki bo 9. aprila ob 11.uri. – Kako se pripraviti na nove čase? Upam, da se vidimo.

Ostani doma, ostani zdrava <3