Nives Špehar

Škoda, ki jo pri podaljševanju trepalnic naredi neizkušena stilistka, je lahko zelo velika. Tako velika, da včasih tudi leto dni premora ni dovolj, da bi se trepalnice vrnile v svoje prvotno stanje. Leva slika prikazuje trepalnice, ki si v letu dni še niso popolnoma opomogle od nestrokovno narejenega seta. Stanje je odlično popravila nova sodelavka, Bella stilistka Mateja. O njej malce več v nadaljevanju.

Slaba izkušnja

Bella P. (slika zgoraj) je podaljške nosila le dober mesec dni, ko je po njihovi odstranitvi ugotovila, da je ostala s kratkimi “štrclji”, kot je poimenovala svoje trepalnice. Od takrat je minilo leto dni. Na levem očesu so med posameznimi trepalnicami še vedno vidne luknje v izrastu. To je  posledica najpogostejše napake stilistke, ki trepalnic ne izolira pravilno. Kadar sta zlepljeni skupaj dve ali celo več naravnih trepalnic, to pomeni hud stres za lasni mešiček. Če stanja ne saniramo pravočasno, so rezultati lahko uničujoči za naše trepalnice.

Rešitev za redke trepalnice

V takšnem primeru s klasičnim podaljševanjem (ena na ena) ne bi dosegli manjkajoče gostote, česar se je zavedala tudi Bella P., ki se je oglasila z željo po volumenskem podaljševanju. Seveda jo je malce skrbelo kako bo izpadlo, kar pa je glede na slabo izkušnjo ob prvem poizkusu, popolnoma razumljivo.

Mateja, nova Bella stilistka, je luknje med trepalnicami zakrila tako, da je volumenske šopke delala široko razprte. Tako so se šopki, kot las tankih podaljškov med sebolj prepletli in luknje so izginile. Bella P. je bila nadvse zadovoljna s končnim rezultatom, midve z Matejo pa tudi 🙂

In kdo je Bella stilistka Mateja?

12027771_10206891331578287_4559017147566558101_n

Mateja je izkušena stilistka, ki mi je priskočila na pomoč v salonu. Za njo je veliko število ur dela podaljševanja trepalnic, do nedavnega pa je vodila tudi tečaje usposabljanje novih stilistk. Po naravi je perfekcionistka, ki mi je dobro postavila ogledalo. Nemalokrat sem jo namreč morala opozoriti, da so njene trepalnice narejene TOP, naj ne komplicira. Kot bi gledala samo sebe, haha. Zelo blizu pa mi je tudi po razmišljanju in dojemanju življenja. Vse povem, če si sposodim njeno nedavno FB objavo: “People can only meet you as deeply as they have met themselves.”

Res sem vesela, da se je odzvala povabilu, da se mi pridruži. Ker pa ima svoj salon v Novi Gorici, bo v Ljubljani le dva do trikrat tedensko. Tako pravi ona, jaz pa upam, da se zadeve razvijejo še kako drugače 🙂

 

Spoznajte Matejo!

Želite preizkusiti trepalnice izpod njenih pincet? Priporočam 🙂
Do konca meseca januarja 2017 vam Mateja podarja promocijski popust v višini 20 EUR, ki velja za vse nove sete (klasične in volumenske).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *