Nives Špehar

Potiho sem si vedno želela biti uspešna. Kot otrok sem skušala biti teve napovedovalka, kot najstnica sem sanjala da bom uspešen foto model, potem da bi bila iskana delavka, precej kasneje pa se je rodila želja po tem, da bi bila uspešna poslovna ženska. Z leti so se torej področja, na katerih sem želela uspeti, zelo spreminjala. In kaj si želim danes?

Danes si želim le-to, da bi se me bljižnji (pa tudi ostali) spominjali po dobrem, da bi vedeli povedati, da sem bila srčna, razumevajoča in vzpodbudna oseba. Želim, da bi s svojimi dejanji, posredno in neposredno, tudi drugim ženskam pomagala najti njihovo pot.

V življenju sem imela možnost spoznati kar nekaj žensk, ki so svoje življenje obrnile na glavo, potem ko so se odzvale klicu svojega srca. Pa ne po ljubezni od drugih, temveč klicu ljubezni do sebe. Njihove zgodbe so različne, spremembe so se dogajale na različnih področjih v življenju. Prav vsem pa je skupno to: ko enkrat prisluhneš glasu, ki te pokliče iz globine srca, takrat začneš potovanje k sebi. Pot sprva ni lahka, a bolj kot se razkriva, bolj čutiš svojo moč. Vse pogosteje se zavedaš, da svoje življenje krojiš po svojih željah. Tudi tisto, s katerim nisi zadovoljna. Ti si tista, ki si piše scenarij.

ODKRITO Z NIVES je ideja, ki sem jo pestovala skoraj dve leti. Razmišljala sem o tem, kako navdihujoče so zgodbe teh žensk in želela sem, da bi za njihove pogumne zgodbe vedele tudi druge ženske. Končno je v moji glavi naredilo »klik« in rodila se je serija live intervjujev, ki so doma na mojem Instagram profilu.

Iskreno upam, da v vsaki od njih najdeš nekaj zase.

Nives 🖤