Nives Špehar

Napredek na področju podaljševanja trepalnic je iz leta v leto bolj očiten. Če smo še pred nekaj leti imeli na voljo le podaljške debeline 0,30 mm, danes lahko stilisti za svoje delo izberemo kot las tanke sintetične dlačice premera 0.05 mm. O tem, da je področje podaljševanja trepalnic v velikem razmahu, priča tudi podatek, da je bila v letu 2014 npr. v Veliki Britaniji to edina storitev, ki je med vsemi kozmetičnimi storitvami dosegla najvišjo rast. Zato ne preseneča dejstvo, da so se na to temo začele pojavljati tudi konference.

nives-spehar-bellabynives-lash-conference-amsterdam

Konec meseca oktobra je v Amsterdamu luč sveta ugledala prva mednarodna konferenca o podaljševanju trepalnic, v organizaciji podjetja Lash Extend. Zbralo se je več kot 140 lash stilistk, predvsem iz Nizozemske. Gostujoči predavatelji so spregovorili o pomembnosti varne uporabe preverjenih izdelkov, o marketingu salona, mednarodna trenerka in podjetnica Loreta Jasilionyte pa je med svojim nastopom demonstrirala pravilno čiščenje trepalnic. Imate mastno kožo na obrazu? Potem jih morate očistiti kar dvakrat dnevno, če želite, da se čimdlje obdržijo. Iskreno… kolikokrat tedensko si jih umijete vi?

nives-spehar-silvia-jerman-geelen

Na brunchu s Sisi

Amsterdam pa ni bil le deloven. Bil je tudi priložnost za druženje s prijateljico, ki se je v deželo mlinov na veter preselila pred dvemi leti in pol. Tako kot ona, sem tudi jaz navdušena nad njihovim načinom življenja in presenečena nad ureditvijo družbe, ki temelji na spoštovanju in zaupanju v človeka. Utrip življenja v Amsterdamu lahko dnevno spremljate na njenem Instagramu.

Človek bi pričakoval, da sem šla pogledat tudi kakšen kozmetični salon, ne? No, nisem…, zato imam odličen razlog, da se v Amsterdam še vrnem 😉

Do naslednjega branja vam želim veliko nagajivih pomežikov.
Nives

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *