LASH FILLER in VIHANJE TREPALNIC

Za tiste, ki se trudite prepričati svoje trepalnice naj ne visijo, maskara pa stanje še poslabša in za tiste, ki ste rade videti naravne in brez make-upa. Tretma, ki bo vaše trepalnice okrepil in odebelil za 24%!

LASH FILLER je inovativen trema, v celoti razvit v Italiji, kar zagotavlja visoko kakovost izdelkov in zanesljive rezultate, ki jih je s z raziskavami potrdil univerzitetni inštitut v Italiji. Odlični rezultati dokazujejo odebelitev trepalnice v povprečju do 24% v premeru!

Kako deluje?
Izvirna formula In Lei® “FILLER 3” omogoča, da mikro delci polnila nežno penetrirajo v trepalnico, kjer se povežejo s keratinskimi vlakni le-te. Zahvaljujoč kompleksu “Three Regeneration” in pravilni pripravi trepalnic z In Lei® “FORM 1” in In Lei® “FIX 2”, storitev zagotavlja zanesljiv rezultat in odlično učinkovitost hranjenja in ojačanja trepalnic ter jim daje svilnat občutek.

LASH FILLER® tretma ima sposobnost, da doseže korenine trepalnic, jih nahrani in tako deluje na strukturo dlačnega mešička tudi v naslednjih mesecih po tretmaju. Poleg tega In Lei® “FILLER 3” spodbuja rast keratinocitov v dlaki (trepalnici). Da bi dosegli 24% odebelitev trepalnice priporočamo 3 zaporedne tretmaje v razmaku od 3 do 5 tednov.

In kaj je potem LASH LIFT?
LASH LIFT je običajen tretma s katerim ukrivljamo naravne trepalnice. Zahvaljujoč emulzijskemu olju nahranimo obstoječe trepalnice, ne pa tudi dlačnega mešička. Zagotavlja videz privihanih trepalnic ter jih ohranja zdrave in negovane.

Rezultati privihanosti so vidni od 3 do 7 tednov, odvisno od hitrosti rasti vaših trepalnic.
Dolžina tretmaja: 60 minut
Vzdrževanje: nezahtevno, maskara dovoljena

V salonu BELLA by Nives uporabljamo izdelke InLei®, ki so prestali vse evropske teste kvalitete in varnosti kozmetičnega izdelka.

Februarja 2019 začnemo tudi s tečaji za tretma Lash Filler. Info: 031/777-692, Nives.

 • Vihanje trepalnic

  47 €

  Odločite se lahko tudi samo za vihanje trepalnic, brez barvanja. V tem primeru je cena storitve 42 €, vendar pa so trepalnice malo manj poudarjene.

Želite PRIVIHANE TREPALNICE?

Prihranite si čas pred ogledalom.

Vse navedene cene vsebujejo 22-odstotni D.D.V.


 

 • E-novice

 • Spletna rezervacija

  Na želene storitve se lahko naročite tudi preko spletne rezervacije. Vse, kar morate storiti je, da da kliknete spodnji gumb in izpolnite navedna polja. Termin vam bomo nato naknadno potrdili oz. ponudili drugega, če izbrani ne bo prost.

  Spletna rezervacija