Ponavadi se zgodi ravno takrat, ko ni treba – noht se zalomi, poči ali pa odlomi. Seveda tudi jaz nisem izjema.

K sreči sem imela tiste dni dogovorjen sestanek s Simono iz Studia lepote Monique, ki se na nohte odlično spozna. Ponudila je rešitev za takšne primere: brezbarvni gel Varnigel Strong & Go.

Produkt, ki se nanese kot lak, le da je močnejši, saj z njim lahko oblikujemo tudi manjkajoči del nohta. Ker v ponudbo ne dam nič česar sama ne sprobam, je zlomljen noht prišel kot naročen. Varnigel Strong & Go me je takoj prepričal – enostaven nanos, možnost podaljševanja nohta in predvsem soak-off odstranjevanje! Nič piljenja je zame  zelo pomembna lastnost.

zlomljen-noht-prva-pomoc

Brezbarvni gel se je odlično obnesel. Zdržal je skoraj tri tedne, vmes sem brez skrbi večkrat zamenjala barvni lak. Ker pač ne zdržim več kot nekaj dni z isto barvo 😉

Povej svoje mnenje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • E-novice

  • Spletna rezervacija

    Na želene storitve se lahko naročite tudi preko spletne rezervacije. Vse, kar morate storiti je, da da kliknete spodnji gumb in izpolnite navedna polja. Termin vam bomo nato naknadno potrdili oz. ponudili drugega, če izbrani ne bo prost.

    Spletna rezervacija