Ponavadi se zgodi ravno takrat, ko ni treba – noht se zalomi, poči ali pa odlomi. Seveda tudi jaz nisem izjema.

K sreči sem imela tiste dni dogovorjen sestanek s Simono iz Studia lepote Monique, ki se na nohte odlično spozna. Ponudila je rešitev za takšne primere: brezbarvni gel Varnigel Strong & Go.

Produkt, ki se nanese kot lak, le da je močnejši, saj z njim lahko oblikujemo tudi manjkajoči del nohta. Ker v ponudbo ne dam nič česar sama ne sprobam, je zlomljen noht prišel kot naročen. Varnigel Strong & Go me je takoj prepričal – enostaven nanos, možnost podaljševanja nohta in predvsem soak-off odstranjevanje! Nič piljenja je zame  zelo pomembna lastnost.

zlomljen-noht-prva-pomoc

Brezbarvni gel se je odlično obnesel. Zdržal je skoraj tri tedne, vmes sem brez skrbi večkrat zamenjala barvni lak. Ker pač ne zdržim več kot nekaj dni z isto barvo 😉

Povej svoje mnenje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • E-novice

  • Spletna rezervacija

    Na želene storitve se lahko naročite tudi preko spletne rezervacije. Vse, kar morate storiti je, da da kliknete spodnji gumb in izpolnite navedna polja.

    Spletna rezervacija