NEGA IN ZAŠČITA POŠKODOVANIH NOHTOV - IBX SISTEM

KAJ JE IBX?


IBX je prvi sistem nege nohtov, ki deluje od znotraj navzven.  IBX ne ostane na površini nohta, kot običajni produkti, temveč prodre v nohtno ploščo. IBX je nova salonska storitev, ki ponuja strokovno pomoč za šibke in poškodovane nohte. Intenzivna in čvrstilna nega pomaga zgraditi dolžino in vzdržljivost od znotraj navzven tako, da zlepi plasti v zgornjem delu nohta. Uporabljamo ga kot samostojen tretma, lahko pa tudi v kombinaciji z Gelish permamentnim lakom – poskrbel bo, da bodo vaši nohti ostali zdravi.

 • IBX tretma ob negi, prvi nanos

  7 €

  V zaporedju na noht nanesemo dva izdelka iz sistema IBX. Delovanje aktiviramo s pomočjo segrevanja, nato pa zapečemo v LED lučki. Prvič traja postopek nanašanja malce dlje. Odstranjevanje ni potrebno.

  Opomba: cena velja le za nanos IBX-a, ne vključuje cene manikire (priprave nohta). Le-ta se zaračuna posebej, upošteva se 10% popust.

 • IBX tretma ob negi, ponovni nanos

  3 €

  Na noht nanesemo dva izdelka iz sistema IBX. Delovanje aktiviramo s pomočjo segrevanja, nato pa zapečemo v LED lučki. Odstranjevanje ni potrebno.

  Opomba: cena velja le za nanos IBX-a in ne vključuje cene manikire (priprave nohta). Le-ta se zaračuna posebej, upošteva se 10% popust.

 • IBX tretma, ponovni nanos

  9 €

  Na noht nanesemo dva izdelka iz sistema IBX. Delovanje aktiviramo s
  pomočjo segrevanja, nato pa zapečemo v LED lučki. Odstranjevanje ni
  potrebno.

  Opomba: cena velja le za nanos IBX-a in ne vključuje cene manikire (priprave nohta). Nohti morajo biti predhodno oblikovani, kožica urejena, nelakirani.

Se vaši nohti cepijo in plastijo?

Preizkusite IBX. Ne bo vam žal.

 • E-novice

 • Spletna rezervacija

  Na želene storitve se lahko naročite tudi preko spletne rezervacije. Vse, kar morate storiti je, da da kliknete spodnji gumb in izpolnite navedna polja.

  Spletna rezervacija