Resda imam tri otroke, vendar ima ta prav posebno mesto v mojem življenju. Postala sem ponosna mentorska mama!

Pogosto slišim: “Vsaka že dela trepalnice!” Storitev ponudbe podaljševanja trepalnic je tudi na našem trgu močno v porastu, drži. Vendar je dobrih stilistk malo. Zakaj? Ker je za to, da postaneš dobra stilistka, najprej potrebna velika želja biti najboljša. Ni dovolj le opravljen osnovni tečaj, potrebnih je veliko ur preučevanja teorije in veliko število opravljenih aplikacij.
Tega se je zavedala Bella Klavdija, pridna učenka, ki sem jo mentorirala zadnjih nekaj mesecev. Želela je postati odlična lash stilistka in vedela je, da četudi je opravila tečaj podaljševanja trepalnic pred več kot petimi leti, to ni dovolj.

FullSizeRender

Kako je biti mentorska mama?

Po naravi sem strašen perfekcionist in nikdar ne bi dopustila, da bi BELLA trepalnice delal nekdo, ki ne dosega mojih standardov kvalitete. Verjemite, Klavdiji ni bilo prizanešeno. V času mentorstva je opravila veliko aplikacij podaljševanja trepalnic, vse njeno delo sva fotografirali in nato natančno secirali vsako trepalnico 🙂

Delo sem ocenjevala po kriterijih, ki veljajo na tekmovanju: splošen vtis, stiliranje, simetrija, prisotnost trepalnic v zunanjih in notranjih kotičkih, razdalja od veke, natančnost, gostota, zlepljenost trepalnic… če jih naštejem le nekaj. Bila je vztrajna in delovna, zato so njeni končni rezultati takšni, da lahko PONOSNO rečem: Klavdija, ti si ready, da delaš BELLA trepalnice!

nives-podaljsevanje-trepalnic-ljubljana

foto: model Nika nosi podaljške 0.15 mm

Vsak začetek je težak

Jasno je, da vaja dela mojstra. In če želi biti Klavdija vedno boljša in boljša, mora delati. Zato sva se odločili, da v zameno za vaše zaupanje, ponudiva 20 EUR popusta na nove sete trepalnic. To pomeni, da boste za nov set nadodličnih trepalnic, namesto 85 EUR, plačale le 65 EUR.

Ne skrbite, v varnih rokah boste. Klavdija ni začetnica, uspešno pa je prestala test najbolj zahtevne stranke – mene! 🙂

Naj se poletje začne z nagajivimi pomežiki 😉
Se vidimo!

Nives

P.S. Posebna ponudba velja do konca meseca julija.

Povej svoje mnenje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • E-novice

  • Spletna rezervacija

    Na želene storitve se lahko naročite tudi preko spletne rezervacije. Vse, kar morate storiti je, da da kliknete spodnji gumb in izpolnite navedna polja. Termin vam bomo nato naknadno potrdili oz. ponudili drugega, če izbrani ne bo prost.

    Spletna rezervacija