“Ne veš ti še, kje tebe sreča čaka,” mi je pogosto rekla pokojna stara mama, ko sem zaljubljena najstnica hodila z glavo med oblaki. Še danes jo slišim, čeprav takrat nisem razumela, kaj mi hoče povedati. Dobrih dvajset in nekaj let kasneje vem.

V tem času me je Življenje naučilo, da se vse zgodi z namenom in takrat, ko nam je namenjeno. Ničesar se ne da pospešiti, zidanje gradov v oblakih se običajno konča z razočaranjem. Zato sem samo upala in zaupala, da se bo zgodilo, ko bo čas. Po objavi povabila sem kar nekaj mesecev čakala na primerno sodelavko, stilistko za podaljševanje trepalnic. Takšno, ki ji bom brez skrbi predala svoje mesto ob vzglavju kozmetične mize.

Poiskala me je sama. Pisala mi je, ker je izvedela, da iščem stilistko. Všeč so mi bile fotografije njenega dela, zato sem jo poklicala: “Sanja, greva na kavo!” Želela sem jo srečati še v živo, začutiti njeno energijo. Lahko si mislite, da je bila prava in obema se je izpolnila želja. Sanji, da najde delo v Ljubljani, meni, da je prišla oseba, ki zase vidi priložnost v tem, da se pridruži Bella ekipi in ki bo naslednica mojih “pincet”.

Morda ne veste, storitev podaljševanja trepalnic kar nekaj mesecev ni bila v ponudbi, saj me je astma pošteno ovirala pri delu. Mnogi s(m)o v tem videli ironijo – jaz, ki sem si prepoznavnost ustvarila s trepalnicami in specializiranim salonom, jih sedaj nimam v ponudbi?! Ni bila ironija. Bilo je sporočilo Življenja. Preberite blog Halo, me slišiš?, morda vam bo pomagal, da boste tudi vi slišali svojega.

Ne vem kako je z vami, ampak jaz v naključja ne verjamem. Veste kako me je Sanja našla? Ne zato, ker bi videla povabilo, niti ne zato, ker bi imeli skupne znance. Pisala je v salon, kjer dela kolegica Mateja G., ki me je poleti nekajkrat rešila z dodatnimi termine za nohtke in ki sem jo spoznala tri mesece pred tem. Prav ona je Sanjo usmerila k meni. Saj pravim, vse se zgodi z razlogom, vsi ljudje so nam poslani z namenom. Hvala, Mateja. Sedaj vem, zakaj se nama takrat ni izšlo 🙂

nives-spehar-sanja-jelenko-bella-by-nives

Sanja je po stažu mlada, a izkušena stilistka. Večino usposabljanj je opravila v Zagrebu, zadnjega, mentorske ure po programu London Lash Pro, pa pri meni v Ljubljani. Želela sem jo seznaniti z znanjem in triki naprednih stilistk, na kar je z veseljem pristala. To je bila njena dokončna vstopnica v Bella ekipo. Čudoviti seti trepalnic, ki nastajajo pod njenimi pincetami, pa bodo, prepričana sem, navdušili tudi vas.

Hvaležna sem, da sem zaupala in (po)čakala.

Vedno bolj sem navdušena nad spoznanjem, da počasi razkrivam sliko, ki mi jo kaže Življenje. Je kot igra. Le dovoliti moram, da mi ponudi priložnost, da obrnem košček sestavljanke – on pa mi prepušča odločitev ali jo bom znala postaviti na pravo mesto. Uči me modrosti.

Patience allows life
time to fall in place.

Res ne vem kje vse me še čaka sreča. Pustila se bom presenetiti.
Zato – hvala vam, ki smo se že srečali. In hvala vam, ki se še bomo.

Objem.
Nives

 

 

Povej svoje mnenje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • E-novice

  • Spletna rezervacija

    Na želene storitve se lahko naročite tudi preko spletne rezervacije. Vse, kar morate storiti je, da da kliknete spodnji gumb in izpolnite navedna polja.

    Spletna rezervacija