PERMANENTNI LAK

Permanentni lak ostane na nohtih več kot 3 tedne in se ne lušči, kruši ali poka. Nanaša se kot običajen lak za nohte ter posuši v LED lučki v le 30-45 sekundah. Salon lahko zapustite brez skrbi, da se bo manikira “ponesrečila” ob odhodu. S pravilno aplikacijo, nego in odstranitvijo permanentnega laka, naravnih nohtov ne poškodujemo. Permanentni lak zagotavlja oklep za vaše nohte in je super za tiste, ki želite, da so vaši nohti vedno urejeni in zaščiteni.

 • Permanentna manikira

  27 €

  Nohte oblikujemo, uredimo obnohtno kožico in nalakiramo z izbrano barvo, ki jo zapečemo v LED lučki. Samo 45-sekund je dovolj, da se posuši posamezna plast produkta! Barvo zaščitimo s plastjo prozornega gela visokega sijaja ali mat videza. Tretma zaključimo z oljem za obnohtno kožico.
  Cena je enaka tudi v primeru menjave oz. obnove permanentnega laka.
 • Permanentna francoska manikira

  29 €

  Nohte oblikujemo, uredimo obnohtno kožico in nalakiramo "french" z izbranima barvama, ki ju zapečemo v LED lučki. Samo 45-sekund je dovolj, da se posuši posamezna plast produkta! Barvo zaščitimo s plastjo prozornega gela visokega sijaja. Zaključimo z oljem za obnohtno kožico.

 • Odstranjevanje permanentnega laka + oblikovanje nohta

  12,75 € - 17 €

  Ko se odločite za premor, permanentni lak raztopimo in enostavno odstranimo. Nohte vam nato oblikujemo, namažemo s podlakom in oljem za obnohtno kožico.
  Če odstranjujemo naš permanentni lak velja za storitev 25% popust - torej 12,75€.

 • Odstranjevanje permanenta + manikira z lakiranjem

  15,75 € - 21 €

  Ko se odločite za premor, permanentni lak raztopimo in enostavno odstranimo.  Nohte vam nato oblikujemo, namažemo s podlakom, dvema plastema izbranega barvnega laka za nohte in zaščitimo z nadlakom. Še olje za obnohtno kožico in končali smo.

  Če odstranjujemo naš permanentni lak velja za storitev 25% popust - torej 15,75€.

 • Popravilo permanentnega laka / 1 noht

  5 €

  Se zgodi :)

PODALJŠEVANJE IN GELIRANJE NOHTOV

Se trudite, da bi vaši nohti zrasli do želene dolžine, pa se vedno prej zlomijo? Lak za nohte ne obstane na njih ne da bi se luščil in krušil po nekaj dneh? Imate brazde po nohtih, ki bi jih želeli prekriti? Ali pa se je vam je naravni noht zalomil/odlomil in ga ne bi želeli skrajšati? 
Potem so gelirani nohti kot nalašč za vas! Gel nohte nosite lahko samostojno, saj gel nohtu daje neverjeten sijaj, zaščito in moč, ali pa jih nadgradite z barvnim gelom.

 • Geliranje in podaljševanje nohtov

  38 €

  Nohte vam bomo oblikovali, uredili obnohtno kožico ter podaljšali s šablono (ali le utrdili vaše) z gelom Crystal Nails. Sledi nanos izbrane barve in zaključni nanos za sijaj nohta.

 • Poslikava nohta

  2 € / noht ali 10 € / 10 nohtov

  Če bi želeli svoje nohte dodatno poudariti ;)

 • Popravilo enega nohta

  5 €

  Se zgodi :)

NARAVNA MANIKIRA

Prepustite nam svoje roke, izdihnite in se sprostite. S pravilno nego in izbiro produktov lahko nekatere težave na nohtih odpravimo in poskrbimo za lepšo rast.

 • Naravna manikira

  14 €

  Storitev manikire vključuje oblikovanje nohtov in obnohtne kožice ter sproščujočo masažo rok. Zaključimo z nanosom podlaka in olja za obnohtno kožico.

 • Naravna manikira z lakiranjem

  19 €

  Storitev manikire z lakiranjem vključuje oblikovanje nohtov in obnohtne kožice ter sproščujočo masažo rok. Sledita dva nanosa barvnega laka Essie, nadlak in olje za nego obnohtne kožice.

 • Naravna manikira s francoskim lakiranjem

  21 €

  Oblikovali vam bomo nohte, uredili obnohtno kožico ter izvedli sproščujočo masažo rok. Sledi nanos barvnega laka Essie, nadlak in olje za nego obnohtne kožice.

 • Moška manikira

  11 €

  Storitev manikire vključuje oblikovanje nohtov in obnohtne kožice, poliranje nohtne plošče ter sproščujočo masažo rok. Zaključimo z nanosom olja za obnohtno kožico.

Ste našli storitev zase?

Čas je za lepe nohke.

Vse navedene cene vsebujejo 22-odstotni D.D.V.

 • E-novice

 • Spletna rezervacija

  Na želene storitve se lahko naročite tudi preko spletne rezervacije. Vse, kar morate storiti je, da da kliknete spodnji gumb in izpolnite navedna polja. Termin vam bomo nato naknadno potrdili oz. ponudili drugega, če izbrani ne bo prost.

  Spletna rezervacija