GELISH

Gelish® permanentni lak ostane na nohtih do 3 tedne in se ne lušči, kruši ali poka. Gelish® Soak-Off Gel lak se nanaša kot običajen lak za nohte ter posuši v LED lučki v le 45 sekundah. Salon lahko zapustite brez skrbi, da se bo manikira “ponesrečila” na poti ven. S pravilno aplikacijo, nego in odstranitvijo, naravnih nohtov ne poškodujemo. Gelish zagotavlja oklep za vaše nohte in je super za tiste, ki želite, da so vaši nohti vedno urejeni in zaščiteni.

 • Gelish manikira

  29 €

  Nohte oblikujemo, uredimo obnohtno kožico in nalakiramo z izbrano Gelish barvo, ki jo zapečemo v LED lučki. Samo 45-sekund je dovolj, da se posuši posamezna plast produkta! Barvo zaščitimo s plastjo prozornega gela visokega sijaja ali mat videza. Tretma zaključimo z oljem za obnohtno kožico.
 • Gelish francoska manikira

  31 €

  Nohte oblikujemo, uredimo obnohtno kožico in nalakiramo "french" z izbranima Gelish barvama, ki ju zapečemo v LED lučki. Samo 45-sekund je dovolj, da se posuši posamezna plast produkta! Barvo zaščitimo s plastjo prozornega gela visokega sijaja. Zaključimo z oljem za obnohtno kožico.

 • Gelish odstranjevanje + oblikovanje nohta

  17 €

  Gelish lak se raztopi in enostavno odstrani. Nohte vam nato oblikujemo, namažemo s podlakom in oljem za obnohtno kožico.

 • Gelish odstranjevanje + manikira z lakiranjem

  21 €

  Gelish lak se raztopi in enostavno odstrani. Nohte vam nato oblikujemo, namažemo s podlakom, dvema plastema izbranega barvnega Essie laka in zaščitimo z nadlakom. Še olje za obnohtno kožico in končali smo.

 • Popravilo gelish laka / 1 noht

  3 €

  Se zgodi :)

 • Gelish manikira VitaGel Recovery utrjevanje nohtov

  17 €

  Gelish VitaGel Recovery je namenjen utrjevanju šibkih nohtov, ki niso primerni za Gelish lakiranje. Prozornemu soak-off gelu so dodani vitamini in je odlična rešitev za tiste, ki bi rade prešle iz akrilnih nohtov na naravne.

 • Gelish VitaGel Recovery + lakiranje

  25 €

  Gelish VitaGel Recovery je namenjen utrjevanju šibkih nohtov, ki niso primerni za Gelish lakiranje. Prozornemu gelu so dodani vitamini je odlična rešitev za tiste, ki bi rade prešle iz akrilnih nohtov na naravne.
  Ker je VitaGel prozorne barve, lahko čezenj nalakiramo poljuben lak za nohte. Njegova obstojnost se bo zaradi umetne podlage podaljšala.

PODALJŠEVANJE IN GELIRANJE NOHTOV

Se trudite, da bi vaši nohti zrasli do želene dolžine, pa se vedno prej zlomijo? Lak za nohte ne obstane na njih ne da bi se luščil  in krušil po nekaj dneh? Imate brazde po nohtih, ki bi jih želeli prekriti? Ali pa se je vam je naravni noht zalomil/odlomil in ga ne bi želeli skrajšati? 
Potem so gelirani nohti kot nalašč za vas! Nosite jih lahko samostojno, saj Magnetic gel nohtu daje neverjeten sijaj, zaščito in moč, ali pa ga nadgradite z barvnim gelom ali navadnim lakom za nohte.

 • Geliranje naravnih nohtov

  43 €

  Nohte vam bomo oblikovali, uredili obnohtno kožico ter podaljšali s šablono (ali le utrdili vaše) s prozornim gelom Magnetic. Sledi nanos izbrane barve (gelish ali Essie lak) in zaključni nanos za sijaj nohta.

 • Popravilo enega nohta

  5 €

  Se zgodi :)

NARAVNA MANIKIRA

Prepustite mi svoje roke, izdihnite in se sprostite. S pravilno nego in izbiro produktov lahko nekatere težave na nohtih odpravimo in poskrbimo za lepšo rast.

 • Naravna manikira

  14 €

  Storitev manikire vključuje oblikovanje nohtov in obnohtne kožice ter sproščujočo masažo rok. Zaključimo z nanosom podlaka in olja za obnohtno kožico.

 • Naravna manikira z lakiranjem

  19 €

  Storitev manikire z lakiranjem vključuje oblikovanje nohtov in obnohtne kožice ter sproščujočo masažo rok. Sledita dva nanosa barvnega laka Essie, nadlak in olje za nego obnohtne kožice.

 • Naravna manikira s francoskim lakiranjem

  21 €

  Oblikovali vam bomo nohte, uredili obnohtno kožico ter izvedli sproščujočo masažo rok. Sledi nanos barvnega laka Essie, nadlak in olje za nego obnohtne kožice.

 • Moška manikira

  11 €

  Storitev manikire vključuje oblikovanje nohtov in obnohtne kožice, poliranje nohtne plošče ter sproščujočo masažo rok. Zaključimo z nanosom olja za obnohtno kožico.

Ste našli storitev zase?

Čas je za lepe nohke.

 • E-novice

 • Spletna rezervacija

  Na želene storitve se lahko naročite tudi preko spletne rezervacije. Vse, kar morate storiti je, da da kliknete spodnji gumb in izpolnite navedna polja.

  Spletna rezervacija